Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2014 00:22 - Вигенин става гробокопач на европеизма
Автор: pintev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1412 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 16.07.2014 09:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image "Кристиян Вигенин ще бъде номинацията на правителството за еврокомисар. Не е ясно обаче кога точно ще бъде издигната кандидатурата на външния министър на България, заяви източник от "Позитано" 20", пише  в.  „24 часа“.


    

Това е наистина гениален ход. Предполагам, че Станишев е получил от най-високо място директива да премахне Европарламента по-най-бързия начин, затова е решил да умори колегите си там от смях.  Един от характерните за него нестандартни ходове, а и ситуацията е  нестандартна, както обикновено. Толкова много, че напомня епопеята от 14 юни м.г.
        Вигенин, който саботираше с всичките сили на нежното си тяло решенията на Евросъюза за „Южен поток“, сега ще напрегне мишци в защита на Европа и тамошните депутати, което ще бъде началото на техния радостен но неизбежен  край. Смях до пълна победа на путинизма.
    Вигенин става гробокопач на европеизма, както правилно предвиди Ленин, Вигенин е като слънцето и въздуха за всяко живо същество, както предрече Димитров.  Вигенин надмина Онегин по величие и трагизъм, Вигенин става политкомисар на бъдещето, бих допълнил класиците, пардоне моа - еврокомисар..
      Вече виждам как ЕС изпада в делириум тременс, а България ликува и песни за него пее. Сал един Цветелин Кънчев реве, та се къса, че е напуснал Червената шапчица и Червената й баба, без да консумира морганистичния брак, но го е страх да се завърне, да не го изядат.  Начко плаче от радост, ако се сещате още за него.
         Вместо Кристалина да става комисар по външните работи на ЕС, да сложат Крисчо, предлагат социалисти ,тропайки заканително по масата. Особено един. Така квотата за лявоориентирани метросексуални ще се запълни, колкото е необходимо. Тогава ще настане тъкъв живот, че само си викам: "Дано". И розовите ще са доволни...
      „Ако се окажат верни съобщенията за готовността на Русия да седне на масата за преговори и се стигне до приемливо решение по условията, които Русия поставя, изобщо няма да влезем в хипотезата за налагане на санкции", заяви Вигенин преди месец. Така и стана. Младежът, който смята, че на масата на преговорите се сяда , за да се приемат условията на Русия, е най-достойният за еврокомисар на смеха и политпросветата. След като Червената армия влезе с маршова стъпка в Брюксел, разбира се,може да се помисли и за бъдещето му като губернатор на Чукотка.
      Вигенин е по-смешен от всичко, което са написали Илф и Петров, заедно и поотделно, другари. Затова му даваме задачата да роди еврошедьовър, като започне със следната мила сцена, неумело и с буржоазен уклон, поднесена от споменатите по-горе, приблизително така: „На смъртното си легло мадам Партухова разкрива на зетя си Диполит Полесович Сатвеевич, бивш предводител на „Атака“ и настоящ деловодител в съветско учреждение, че преди години, за да опази своите брилянти от истинските болшевики, ги е скрила в тапицерията на един от дванайсетте стола в гостната на някогашната им къща. Сега те са в трезора на КТБ....

 



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. sande - Този случайник хем е Кристиян, Хем Вигенин, хем педераст,хем ...
16.07.2014 03:13
... хем лайно от неизвестна националност, хем се налага да се представя и за българин!? Като Гейчо...
цитирай
2. ok3223 - Ама си завистливо копеле
16.07.2014 12:19
СНЕСЪЛ си такова рядко лайно, което те прави лайномет № 1.
И на мен не ми е симпатичен, но не бих слязъл на твоето ниво.
А и шансовете му са нулеви. Няма опасност на дребна страна като БГ, онез
гяволи да дадат такъв важен пост.
Та можеш да спиш спокойно.
цитирай
3. pintev - до . ok3223 -
16.07.2014 12:35
Много си тъп, Саше. Мислиш ли сериозно, че този е завиждане?
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930