Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2014 19:08 - Jean-Claude Juncker ще ни дигитализира. Ако ни има....
Автор: pintev Категория: Новини   
Прочетен: 811 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.07.2014 20:28



Жан-Клод Юнкер, избран днес за новия президент на Европейската комисия е изправен пред тежко предизвикателство, още преди да встъпи в длъжност. imageОт Русия в източните части на Украйна нахлуват цели колони от танкове, тежка артилерия, командоси и стотици шпиони, които се пръскат и имитират партизанска война срещу Киев. Оръдията стрелят без почивка към жилищата на мирни хора, убиват ги, разкъсват деца. Тези действия, целящи трайна дестабилизация на Украйна, а в крайна сметка и на Европа, са открита военна агресия, те се нуждат от незабавен решителен отговор от страна на ЕК.
   „По време на изказването си Jean-Claude Juncker акцентира върху стартиране на амбициозни политики за растеж чрез пълното развитие на единния дигитален пазар“, написа във Фейсбук българската депутатка Ева Паунова, с която новият шеф на Евросъюза побърза да се снима. Точно на дигитализацията трябва да наблягаме, когато Стария континент е изправен пред най-голямата военна агресия след Втората световна, дума да няма. И  на хубавите българки... Б
лагодарим, но първо се огледайте, председателю, президенте и пр... Юнкер акцентирал и върху важността на свободното движение на граждани в Съюза. Засега по стара съветска традиция най-свободно се движат танковете. Те още са край европейските граници, но докога? Украйна е във война, а и у нас никой вече не си прави илюзии, че основната цел на банковите и другите катаклизми не е разбиването на държавата. Ние отдавна сме част от зловещия сценарий и това вече го виждат всички. „Удар по банковата система, крах на ключови институции, възможна атака срещу стойността на лева, а оттам и спестяванията на населението“, рече и отсече бившият червен депутат Георги Кадиев, а той чудесно знае за какво става дума. Бившият премиер Иван Костов каза същото с други думи. И той чудесно знае за какво става дума. Нали дойде на власт след като предшественика му раздразни същите външни сили и те отприщиха накипялото недоволство, създавайки невиждана криза,главоломна девалвация на лева, а после и усещането, че народът е свалил червеното правителство... Трънки.... Костов им даде някое и друго лукче, пардон лукойлче, но тамън да се еманципира и - хоп, те пък му дадоха шах с царя. И сега той казва по телевизия bTV,  че с нападението върху Корпоративна търговска банка (КТБ) тайнствените външни сили целят „пълна дестабилизация на България, предизвикване на банкова криза и рухване на валутния борд. Вервайте му, той ги разбира тези работи А Jean-Claude Juncker ще ни дигитализира. Ако ни има, де.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930