Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2016 11:14 - "Ръси, попе, там, за да изгоним дявола", Южен поток и разни таласъми
Автор: pintev Категория: Новини   
Прочетен: 925 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 11.01.2016 11:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image     Работата по проекта „Южен поток“ ще бъде възстановена през следващите седмици. Българският министър-председател Бойко Борисов, вече е получил информация за новите планове на Москва, съобщава ТАСС.   „Има две основни причини, поради които Русия ще възобнови проекта, замразен през лятото на 2014 година от кабинета на Орешарски. Една от тях е рязкото влошаване на отношенията с Турция. Втората причина е кризата в китайската икономика, вследствие на която проектът за газопровода „Силата на Сибир“, който трябва да доставя природен газ за Китай, буксува“, твърдят руски правителствени източници.
 Пак ще падне лапачка. Чудя се само едно дали има връзка между Южен поток“ и народните поверия?     Вярно ще излезе суеверието, че до Ивановден са били мръсните дни, но нещо продължиха по-дълго тази година. Както съм отбелязвал - според народните ни поверия дотогава скитат вампири, таласъми, вещици, верблюди, разни други зли сили, както специално  предупредих миналата година по Коледа. После гадовете изчезват вдън горите тилилейски. Така е било в миналото, де. Сега се свират между нас. Особено в България, където живеят в обществото, а в повечето случаи се изживяват като негови водачи и ментори. 
Оформили са си политическа класа  Хубавото е, че още в началото на тази година бяха взети мерки на най-високо ниво.
  Властта лично подгони таласъмите и всичките им колеги. По-точно -  покани църквата да го стори

Първото заседание на българското правителството за 2016 г. започна с молебен на свещеник.
"Бог да благослови вашите трудове и стойте встрани от всяко дяволско хищение", пожелал той на министрите на Богоявление.
  Борисов подчертал, че той като православен християнин много си спазвал традициите. И божият служител успял да изгони злите сили, колкото и да не е за вярване.
Според отлично информирани източници на другия ден /Ивановден/, никой от министрите не се явил на работа.
  Но това е временно. На самото заседание Бойко Борисов се погрижил да се очистят от злото и журналистите. "И тях ги наръси, защото и там има някакъв таласъм сигурно", посочил Борисов към пишещите, братя операторите и фотографите. Свещеникът е бил изпратен лично от патриарх Неофит, както ни увериха медиите.    В този случай обаче отчето се издъни. Журналистите до един бяха на пресконференцията на Лютви Местан на другия ден, даже за малко да се сбият помежду си кой да задава въпроси по половин час. Бях там и мога да ви уверя, че нашата гилдия не можа на този етап да се отърве от таласъмите . Дано да има и други етапи...  



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. minavamottuk - Това ме разсмя
11.01.2016 14:01


Борисов подчертал, че той като православен християнин много си спазвал традициите. И божият служител успял да изгони злите сили, колкото и да не е за вярване.
Според отлично информирани източници на другия ден /Ивановден/, никой от министрите не се явил на работа.
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031