Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2018 17:18 - САТАНИСТИ В ДЕЙСТВИЕ: ЛГБТ общността влиза в училище. Чрез Фондация и грантове.
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 796 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Накратко – вас никой не ви попита искате ли ЛГБТИ фондациите да влизат в училище... Искате ли децата ви да знаят таблицата с 31 пола? Искате ли интимно нещо като сексуалната ориентация и личния живот на детето ви да е част от обучителна програма, често служеща като пропаганда на същите тези фондации от цял свят? image

 Лентата |  19/03/2018

РОДИТЕЛИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО! ЧРЕЗ РОДИТЕЛСКИТЕ НАСТОЯТЕЛСТВА ОСЪЩЕСТВЯВАЙТЕ СТРОГ КОНТРОЛ КАКВО СЕ СЛУЧВА ВЪВ ВАШЕТО УЧИЛИЩЕ, КЪДЕТО СЕ ОБУЧАВА ВАШЕТО ДЕТЕ! НИЕ - БЪЛГАРИТЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ ЗА ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ УЧИЛИЩАТА! ИМАМЕ ПРАВО ДА КОНТРОЛИРАМЕ ЧИСТОТАТА ИМ. ХОРА БДЕТЕ!

 

Докато обществото ни е настръхнало на тема – Истанбулската конвенция, която за мнозина е параван за ЛГБТИ-лобиране и променяне на идеята за традиционните ценности на българите, ЛГБТ общността у нас не спи. А работи.

И заедно със своите организации вече влиза в училище чрез т.нар. „клублове за ЛГБТИ + приятели“.

Организацията „Сингъл степ“ сама пояснява на страницата си, че е стартирала инициатива, която предоставя „цялостни ресурси за ученици от гимназиите в България, които биха искали да създадат клуб за ЛГБТИ+приятели в училището си. В САЩ и Западна Европа този тип ученически клубове се обозначават като GSA, което първоначално означава Gay-Straight Alliance (Алианс на гей и хетеросексуални хора). Напоследък все повече от тези ученически клубове разшириха името си така, че да означава Genders & Sexualities Alliance (Алианс на половете и сексуалната ориентация), за да включат и членовете на транс и интерсекс общността.“.

 


 

Какво означава това? Че ЛГБТИ фондации и техните финансови ресурси ще заплащат ученически клубове, които най-вече се стремят да осигурят „толерантност“ по ЛГБТИ темите.

И още, това значи, че за учениците, които се самоосъзнаят и самоопределят като част от ЛГБТИ – ще има специално отношение и финансова подкрепа. Те ще получават специално „безопасно място“ да  говорят по ЛГБТИ темите и също така да предрпиемат „действия за промяна“. Вълшебните думички „действия за промяна“ очевидно формулират една от основните цели на ЛГБТИ общностите по света – да реформират „старомодните“ представи на хората за полова идентичност, сексуална ориентация, семейни ценности.

Забележете, че доста предвидливо, основна цел на ЛГБТИ фондациите, които да променят обществеите нагласи, не са възрастните големи хора с изградени представи и позиции, а най-чувствителната част на обществото – децата.

Под формата на „ограмотяване“ и чрез призивите за толерантност, в българските училища навлизат практики, чужди за традиционните разбирания на обществото ни.

И още по-изненадващото е – това не се подлага на обсъждане. Няма обществен дебат – искат ли родителите в училище да навлизат ЛГБТИ практики и да се създават  подобни клубове сред учениците.

За сметка на това, на фондации като „Сингъл степ“ им съдействат с ресурсите си международни организации, като например  - „холандската организация COC Netherlands, която е застъпник за правата на ЛГБТ хората от 1946 г. насам и успешно подпомага ученици, които искат да си създадат училищен клуб ЛГБТИ+приятели из цяла в Холандия.“.

Накратко – вас никой не ви попита искате ли ЛГБТИ фондациите да влизат в училище... Искате ли децата ви да знаят таблицата с 31 пола? Искате ли интимно нещо като сексуалната ориентация и личния живот на детето ви да е част от обучителна програма, често служеща като пропаганда на същите тези фондации от цял свят? Искате ли?...

А това вече се случва сред вашите деца, с чужди лобита и чужди пари.

 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bezistena - Още малко. . . да изпулва отгоре м...
19.03.2018 23:44
Още малко...да изпулва отгоре мръсотията и отровната пяна – скоро от Горе ще я оберат...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073670
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031