Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Текстове на журналиста Светослав Пинтев.
Автор: pintev Категория: Новини
Прочетен: 663510 Постинги: 372 Коментари: 155
Постинги в блога от 29.01.2016 г.
Вече цитирах Умберто Еко, който разказва в една лекция от началото на месеца за нашествието на имбецилите в нета. Нарекохме работно нашенската им разновидност имбециликус булгарикус.
Еко говори, че телевизия е насърчила селския идиот, а драмата на интернет е, че е нарочил същия този селския идиот за носител на истината. България  е водеща сила в тази тенденция, без съмнение. image
    Социалните мрежи и мобилните телефони днес ти дават възможност да се снимаш  например как повръщаш в хладилника. Като предаваш това събитие директно  за приятелите си в Австралия, Аляска, Аячо,  Айтос, даже и в Полски Тръмбеш.   Да демонстрираш простотия си по най-модерен начин, показвайки я дори в реално време пред.
     Бай ви Ганя, който винаги е в крак с технологиите, черпи с пълни шепи от тези екстри на цивилизацията, разбира се. Той вече живее и твори онлайн. Има си даже специални групи във „Фейсбук“, които се занимават с тази му деятелност. Много популярна там е „Простотията българска“, където се рекламират доста сайтове. В края на седмицата наброяваше почти 20 000 души.  Популярни са  още няколко групички със същото име.  Те  имат и силен конкурент, де. Това е затворената „Простотия до шия“, в която кандидатствах. Бях одобрен от админа след седмица. Като в елитен лондонски клуб на лордове, само че обратното. Тази група  има поне десетина клонинга със същото име.  Във Фейса битува дори
 „Институт за изследване на всенародната простотия“
     Какво златно поле за науката и колко изследователи може да изхрани. Чудя се само как не са създали такъв Институт и към БАН.  Поне четирима професори и двама академици ще произведе, без да броим доцентите, главните асистенти и т.н.   Да не говорим за европарите, които могат да се усвоят с тази научна дейност.
Категория: Новини
Прочетен: 1580 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 29.01.2016 21:56
image Бившата адреналинка  в „Господари на ефира“ ще играе в щатския сериал „Високо напрежение“, в който играе и е продуцент самият Брадли Купър.
Епизодът с нейно участие беше излъчен на 2 февруари, вторник, по  CBS, която е една от трите най-популярни телевизии отвъд океана, в чийто ефир вървят „Сървайвър“, „Биг брадър“, „Супер бол“.  Ще я гледат десетки милиони американци. Очевидно е, че има какво да видят.image

„Героинята ми се казва Ирина и е елитна руска компаньонка, но ще предизвика голям обрат в сюжета. Тя ще си сътрудничи с ФБР и ще им помогне да действат под прикритие“, разказа Ени във „Фейсбук“..
Брадли Купър е продуцент , но играе ролята на сенатора Еди Мора.  Поредицата е телевизионното продължение на филма „Високо напрежение“, в която той си патнираше с Робърт де Ниро. 
Категория: Новини
Прочетен: 1759 Коментари: 1 Гласове: 2
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Януари, 2016  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031