Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Текстове на журналиста Светослав Пинтев.
Автор: pintev Категория: Новини
Прочетен: 665365 Постинги: 372 Коментари: 155
Постинги в блога от 06.10.2015 г.
С името на Ванга и текущите събития непрекъснато се спекулира в българската и руската преса. Включително и с това какво е казала за Сирия. Измислят се нейни думи, изопачават се. А тя наистина е говорила за бъдещи събития в тази страна, след които ще започне невиждана промяна.

Но е важно да се цитира съвсем точно, а не както изнася на този или онзи.

В книгата си „Истината за Ванга” нейната племенничка Красимира Стоянова цитира едно от предсказанията на леля си. То е ясно в първата си част, но във втората е доста енигматично и трудно за тълкуване. Особено в онези години, когато е произнесено. Може би скоро ще го разберем...Ванга е казала:

„Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: „Скоро ли ще дойде на света това време?” Не, не скоро. Още Сирия не е паднала”

Това е.image

Най-старото учение на земята е култът към  Богинята майка, но затова ще говорим друг път.

Сирия.... Събитията там тепърва предстоят. Това трябва да ни накара да се замислим  дали не е дошло видяното от оракула  „падане” на тази арабска държава, дали наистина преломният момент не е пред прага ни.

В Русия пък, където Ванга е на пиадестал, след заплахата на джихадистите да сринат Москва
си припомниха телевизионно предаване от миналата година, в което се твърдеше, че Ванга отправила предупреждение:

страната ще бъде обхваната в пламъци.


Новината тогава донесе пратеничката на онлайн изданието на вестник "Комсомолска правда", която посетила Петрич в началото на миналия август. Свързваха я обаче с пожарите.

В Рупите журналистката Светлана Кузина се срещнала с праплеменницата на пророчицата, Kрасимира Георгиева-Николова, хирург по професия, лекарят на Ванга д-р Иван Петров и помощничката й Витка Петровска. Всичките те си припомнили изречени от Ванга фрази или случайно подхвърлени от нея думи в ежедневието й…

"Оказва се, че за времето в Русия, в което живеем, предсказанията на Ванга не са добри. Понякога тя виждала "почернели и опожарени земи, шепа потъмнели хора, които изглеждали като сенки. Много огън, пепел, лица, покрити с бяло (предпазните маски)                                                                                                                                             no-comment.bg/bg-face/kakvo-naistina-kaza-vanga-za-siriia-i-promianata-v-sveta-.10945         




Категория: Новини
Прочетен: 5638 Коментари: 1 Гласове: 5
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Октомври, 2015  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031