Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Текстове на журналиста Светослав Пинтев.
Автор: pintev Категория: Новини
Прочетен: 663585 Постинги: 372 Коментари: 155
Постинги в блога от 19.11.2020 г.
image Христо Иванов, бивш правосъден министър в кабинета Борисов-2, настоящ съпредседател на "Демократична България", извади ценно наблюдение.
„Предвиждам, че хаосът ще продължи, защото това е хаосът на Борисов. Средното име на Борисов е "д-р Хаос".
Каза го  с апломб в "Денят с Веселин Дремджиев" по ТV+ и TV1 , кометирайки действията на властите срещу коронавирусната гад.
  Властта била изпуснали възможността през пролетта и лятото да отиграе действията си при рязко увеличение на броя на заразените, научихме от екрана.    Сега бил моментът  да се планира как точно ваксините за COVID-19 ще достигнат до хората, а също и как ще тече информационната кампания по въпроса.
  "Трябва да си дадем сметка, че геополитическият интерес на България е ние да сме заедно в ЕС със Северна Македония", заяви още той. Според него до ветото на България не е трябвало да се стигне, а страната ни е трябвало да работи за превръщането на текстове в Договора за добросъседство в конкретни действия, програми и бюджети“, заяви той  
Категория: Новини
Прочетен: 290 Коментари: 2 Гласове: 2
Последна промяна: 19.11.2020 21:11
 Започна се. Като протест срещу решението на Република България да наложи вето на започването на присъединителни преговори на Република Северна Македония (РСМ) със страните от ЕС, младежки активисти на водещата опозиционна партия в съседната страна ВМРО-ДПМНЕ запалиха публично българско знаме, предаде македонската  „Нова ТВ“.image
Хулиганчета от младежката организация на ВМРО-ДПМНЕ в световнонеизвестния град Гази Баба подпалиха , без да им мигне окото, националното знаме на Република България, като дори пуснаха видео във „Фейсбук“, към което прикрепиха посланието: „Отговор за общата история“. Това е само началото на антибългарската вълна сред братята ни и за нея вината се носи основно от българското правителство, което не намери начин да подходи дипломатически по-адекватно, не като слон в стъкларски магазин. Тепърва ще берем плодовете на безумието, което вождовете ни посяха, подкрепени от опозицията. И в услуга на Москва.  
Категория: Новини
Прочетен: 596 Коментари: 1 Гласове: 0
image Франция цака жестоко Ердоган и Путин, признава Нагорни Карабах. Плановете на двамата диктатори стават на пух и прах, ако изпълни намеренията си.

Сенатът на Франция ще гледа резолюция, в която да призове Париж да признае независимостта на Нагорни Карабах, съобщи в Туитър председателят на републиканците в Сената Бруно Ретайо

"На 25 ноември Сенатът ще гледа резолюция за признаването от Франция на Република Арцах. Само  независимост може  да е гаранция за правата и свободата на жителите на Нагорни Карабах, изправени срещу  ислямисткия експанзионизъм на Анкара", заяви сенаторът.

По-рано  Владимир Путин, който тук играе за собствените си интереси, а не за руските заяви  , че „никой, дори Армения, не е признал независимостта на Карабах“. 

Категория: Новини
Прочетен: 2975 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 19.11.2020 02:03
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Ноември, 2020  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30