Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2022 10:24 - Мария Бакалова ще играе главна роля в "Пазители на галактиката 3
Автор: pintev Категория: Новини   
Прочетен: 122 Коментари: 0 Гласове:
1



Новината: image

Мария Бакалова е новото попълнение в киновселената на “Марвел”. Тя ще участва във филма “Пазители на галактиката 3”. Според световни медии България е получила ключова роля в лентата.

Засега сюжетът се пази в тайна.

Киновселената на “Марвел” не е трудна за разпознаване.

Това е свят на супергерои. Една от перлите в короната на „Марвел“ са американските фентъзи филми „Пазители на Галактиката“.

Вижте работни моменти от "Като за последно":


📽"Като за последно" е българска романтична комедия, чиято премиера бе през пролетта на 2021г. Филмът вече има своята среща със зрителите на фестивала "Златна роза" във Варна, където спечели наградата на зрителите.

В една от главните роли е Мария Бакалова, която беше номинирана за Оскар. "Като за последно" е заснет преди "Борат" 2. По време на снимките Мария Бакалова, в една тридневна пауза, пътува до Лондон на кастинга за "Борат". Във видето са монтирани кадри от филма "Като за последно" и работни моменти с Мария Бакаалова.

📽"Last Call" A girl must be saved from comitting suicide through the power of love. And all that cannot happen without a series of comic situations.

📽"Като за последно"
Едно момиче трябва да бъде спасено от самоубийство със силата на любовта и това не може да стане без поредица от комични ситуации. Когато жълтата преса раздухва фалшива сензация, че 70-годишен жив класик е оплетен в брачните мрежи на 23-годишно момиче, няма как да не се появят свещеник заедно с „превъзпитаните“ си питомци от неделното училище в затвора, бивш военноморски капитан в компанията на шеметни старци, враждуващи за наследство сестри и, разбира се, дебело внуче.

Всеки от тях се бори за това, което смята за най-важно - любов, изкупление, пари, наследство, чест, приятелство. Лавина от абсурдни преживявания преобръща живота и взаимоотношенията на героите. Всеки научава по нещо ново за другия, но и за самия себе си. реж. Ивайло Пенчев сц. Божан Петров Ивайло Пенчев, Весел Цанков оп. Георги Челебиев музика - Георги Стрезов Новината: Мария Бакалова е новото попълнение в киновселената на “Марвел”.






Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930