Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2016 19:37 - Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев стават бачкатори
Автор: pintev Категория: Забавление   
Прочетен: 1692 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 19.01.2016 19:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Истинска футболна драма, пардон, капиталистическа драма, се очертава на хоризонта на риалити форматите. Нова телевизия пуска през февруари хитов английски формат, който се радва на огромен зрителски интерес повече от 5 години.
imageВ продължение на месец зрителите ще станат свидетели на „невероятните“ истории на осем шефове на компании. Те напускат своите удобни офиси и започват работа на възможно най-ниско ниво в собствените си фирми, напълно преобразени, с цел да не бъдат разпознати от техните служители, съобщават от телевизията. Което звучи доста странно, особенно, ако се прави у нас. В България шефовете на мощни фирми, в голямото си мнозинство, са назначени от кадровиците на прехода. И изобщо не могат да се справят с истински предизвикателства в истински бизнес. Да не говорим, че никой от тях нама да се навие.
Представяте ли си например Гриша Ганчев или Кирил Домусчиев  да работят в някое от своите предприятия. Надали може да стане. Надяваме се Нова телевизия да ни опровергае. А им отива. Иначе предаването е обиколило целия свят и е завладяло сърцата на милиони зрители от САЩ, Канада, Австралия, Израел, Австрия, Германия, Франция, Норвегия, Испания и Полша, хвалят се от медията. Форматът внедрява под прикритие собственици или изпълнителни директори в собствените им фирми за седмица, за да започнат от нулата като обикновени служители. Шефовете са изправени пред огромно предизвикателство – да напуснат удобните си офиси, да сменят лъскавите костюми с работни гащеризони и да започнат работа в компаниите, които управляват на възможно най-ниските изпълнителски нива.
  А целта на тази смяна е големите шефове да разберат как работят техните компании и как се е променил същинският бизнес, от който се отдалечили с течение на времето и са изгубили първоначалната връзка, в резултат на мениджърската си позиция. Това, което големите шефове не очакват и за което не са подготвени, са личните истории и професионалните качества на своите служители, които те откриват в резултат на по-близкото общуване с тях - откровено и без обичайните бариери, твърдят от Нова. В края на вълнуващата седмица шефовете разкриват своите самоличности в емоционални срещи със служителите си. Истинска футболна драма, пардон, капиталистическа. Дали служителите ще бъдат мъмрени, наказани или дори уволнени,  или напротив – повишени и възнаградени, ще зависи изцяло от тяхното трудолюбие и отдаденост, които са демонстрирали пред шефа си, без, разбира се, да знаят, че това е той. “Шеф под прикритие“ е първата изненада за зрителите ни за предстоящия телевизионен сезон и първото предложение от изключително богата палитра от шоу програми и предавания, които сме подготвили за тях“, коментира Вики Политова, главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп. В световен мащаб сред шефовете, които са се преобразили във формата и са започнали от нулата, са изпълнителните директори на DHL, Hyundai, Subway, производителите на банани Chiquita Brands International, НАСКАР, американският броудкастър DirecTV и авиокомпанията Frontier Airlines. Това ще е първият сезон на хитовото шоу в България и ще бъде продуцирано от „Супернова медия“.
Как ще се справят големите шефове с изпълнението на елементарни задачи в собствените си компании, започвайки от абсолютната нула, питат от Нова.Въпросът е как самата телевизия ще се справи с тази „кауза пердута“.  


 


 


 


 


 





Гласувай:
1


Вълнообразно


1. ard - Здравей pintev
20.01.2016 02:33
Сега се сещам, че съм гледала няколко епизода, но не в България и беше доста смешно. Някои съвестни служители бяха повишени:)
Не зная дали форматът би бил успешен в България, но защо пък не?
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930