Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Текстове на журналиста Светослав Пинтев.
Автор: pintev Категория: Новини
Прочетен: 665894 Постинги: 372 Коментари: 155
Постинги в блога от 23.11.2020 г.
 Предстои премиерата на  „Индиана Джоунс-5"image последен филм от поредицата за археолога-супергерой, с която живяхме толкова дълго –от деца до дъртаци.

 В интервю за USA TODAY Харисън Форд  отговаря на изумително тъпия въпрос иска ли да види нов  Индиана Джоунс, след като той престане да влиза в кожата му.

"Никой няма да бъде Индиана Джоунс след мен, нали знаете? Аз съм Индиана Джоунс. Когато ме няма, него също няма да го има“.

Категория: Новини
Прочетен: 271 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 23.11.2020 19:46
Цветан Томчев, Фейсбуk

  imageБил Клинтън дойде в България през 1999г. и си спомних каква надежда ни беше обзела, че с началото на Милениума свободата и демокрацията идват. Помня, че плаках с хилядите на площада когато пеехме с упование в доброто, което идва "Хубава си моя горо"... Със Svetoslav Pintev бяхме дежурни във в."Нощен Труд" за посещението на президента на САЩ и благодарение на упорството ни, късмета и на интуицията единствени направихме този репортаж.

imageНа снимките може да видите надничащият през задното стъкло на бронираната си лимузина президент на САЩ преминавайки по бул."Витоша", по кварталните улички в центъра на града с кортеж от въоръжени пехотинци и как през нощта Бил Клинтън излиза от "Ал.Невски", от ресторант "Стъргалото"- някогашния "Севастопол" на ул."Раковска", след купона с естрадните ни легенди Васил, Богдана, Стефан Димитров, Вили Кавалджиев...и си мисля толкова години по-късно, че никой не може да ни оправи, че съдбата ни е само в нашите ръце! imageimageimage
Категория: Новини
Прочетен: 421 Коментари: 0 Гласове: 0
imageЗападът откри колелото, топлата вода, кефира, бозата и лютите чушки:  Тръмп и Ердоган били ортаци . Не может быть, сакън. 
 Руският президент  и турският му колега са в много тесни партньорски отношения, на които останалите държави гледат с подозрение, Те са създали един  „съюз срещу Запада“, към който изпитват неприязън съобщава с необикновена проницателност Der Tagesspiegel
 Наскоро обаче в този съюз се появиха „пукнатини“. Отношенията в него са охладени, но  двамата още успяват да намерят общ език, отбелязва авторът на откритието.
 
Ердоган стои зад Азербайджан, а Путин  зад Армения, твърди той. Това определено не е вярно. Руският лидер използва войната за Нагорни Карабах, за да извлече лични облаги, които противоречат на руските интереси. Той иска да накаже арменският премиер Пашинян, дошъл на власт след улични вълнения, а от такива Кремъл много се плаши. И
 показва какво се случва на подобни лидери... С цената на това да пусне турски аксер в Кавказ, което не се е присънвало даже на някой султан.
Категория: Новини
Прочетен: 389 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 23.11.2020 15:06
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Ноември, 2020  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30